Traywasser huren

Wil jij je trays reinigen, dan kun je een traywasser huren van Antoon Groen machineverhuur in Rutten, Noordoostpolder. Of je bedrijf nu in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland of Overijssel zit, Antoon Groen verzorgt het transport van de traywasser naar jouw locatie. Ook bedrijven in Gelderland, Utrecht en Noord- en Zuid-Holland kunnen de traywasser huren. Antoon Groen Machineverhuur kan machines verhuren aan bedrijven in heel Nederland.

De traywasser maakt het mogelijk om zelf je trays of ‘vakkenbakjes’ te reinigen. Je kunt ze ook ontsmetten met Dosatron. De traywasser heeft een capaciteit tot 500 trays per uur. Je kunt dus in korte tijd veel trays schoonmaken. Antoon Groen machineverhuur brengt de machine naar de gewenste locatie en sluit de traywasser aan. Je plaatst de trays handmatig in de wasser en met een druk op de knop zet je de traywasser in werking. Na gebruik haalt Antoon Groen machineverhuur de traywasser weer bij je op. Je kunt de traywasser huren per dagdeel.

Goed om te weten: naast het reinigen van ‘vakkenbakjes’ kun je de traywasser huren voor het wassen van kratten. Door de machine als traywasser én als krattenwasser in te zetten, maak je optimaal gebruik van de wasser. Dat werkt wel zo efficiënt. Informeer gerust naar de mogelijkheden, kosten en beschikbaarheid. 

 

Specificaties traywasser Antoon Groen machineverhuur

  • Te huur in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Noord- en Zuid-Holland, Overijssel, Gelderland, Utrecht
  • Huur per dagdeel mogelijk
  • Tot 500 trays per uur reinigen
  • 150 bar reinigingskracht
  • 3 tot 4 kuub per uur waterverbruik 
  • Benodigde stroom voor traywasser 25 ampère

 

Ook opschepmachine, kistenwasser en krattenwasser te huur

Antoon Groen machineverhuur kan de traywasser door heel Nederland leveren. Je kunt ook bij Antoon Groen terecht voor het huren van een kistenwasser, krattenwasser of opschepmachine met kraan. Antoon Groen machineverhuur is gespecialiseerd in het verhuren van machines voor agrarische werkzaamheden. Elke machine is per dagdeel te huur. Antoon Groen verzorgt het transport. Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over het huren van een traywasser, krattenwasser, kistenwasser of opschepmachine met kraan? Neem gerust contact op.

Afbeeldingen